Alexandra & Madalin – Fotografii Nunta Targu Jiu la Anna Events

Odata cu anii si experienta, am inceput sa fotografiem din ce in ce mai mult la evenimente, crescand mereu numarul de cadre urmarind mereu sa prindem clipe si momente unice si irepetabile. In acelasi timp, si povestile ce rezulta din aceste fotografii au inceput sa fie mai frumoase si mai pline de viata. Dincolo de orice fotografii creative ce poate au capacitatea de a starni emotii imediate, credem mai ales in puterea unei povesti coerente a unei zile din viata a doi oameni si a celor dragi lor…cu lacrimi si zambete, cu momente spontane ce se impletesc cu cele in care ne aducem contributia. Acesta este si cazul povestii de mai jos, nunta Alexandrei si lui Madalin, o zi splendida de vara cu emotii de tot felul…

Nu stiu cum sunt alte povesti dar cand ma gandesc la a noastra, inca nu realizez cum au trecut anii si am ajuns sot-sotie… De ce?… Ne-am cunoscut in locurile copilariei, fara sa ne mai fi vazut vreodata, in 2013, in ajunul Craciunului si ne-am placut din prima clipa… desi am vb despre casatorie dupa nici 2 luni, drumurile noastre s-au separat fara sperante sau planuri prea marete, eu Timisoara, Madalin la Bucuresti… Au urmat apoi ani de distanta si nenumarate drumuri Bucuresti – Targu Jiu – Timisoara, ore in sir la telefon, flori, surprize, lacrimi, dor, crize de iubire si din iubire… Pana intr-o zi de august in 2018, cand, in mijlocul muntilor, sub cerul senin, am trait acel sentiment frumos: sa fug?… sa stau?… :)) …si am acceptat sa-i devin sotie celui mai serios barbat (o sa vedeti si fotografiile)!

Drumul celor 5 ani a stat sub semnul ingerilor si demonilor insa Credinta, Dragostea si Rabdarea chiar ne-au tinut inimile si vietile legate printr-un fir nevazut… poate suna destul de liric dar in cazul nostru, e 100% adevarat! 8 iunie 2019 este ziua in care, sub binecuvantarea Bunului Dumnezeu, devenim un trup si povestea iubirii noastre incepe a se scrie in cartea Sfanta a Cerului! Suntem recunoscatori!

P.S. Acum, ne bucuram de NOI DOI IMPREUNA! Fericiti,cu nadejde si iubire, Dl. si Dna. Spafiu pentru totdeuna!!!

(Alexandra)

Fotograf Nunta: Silviu-Florin Salomia / Alex Dărac
Locatie: Targu Jiu (Anna Events)
Data: 8 Iunie 2019

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top