Să ne cunoaștem mai bine...

Povestea Studio Infinie a inceput in 2011...

...de-a lungul anilor, am fost alaturi de sute de cupluri, parinti si copii...

...am fost martori la mii de zambete si emotii puternice...

...am incercat mereu sa devenim mai buni...

...pentru a va oferi amintiri dragi!

Noi suntem...

Silviu-Florin Salomia

FOTOGRAF

Targu Jiu / +40 767 863171 / www.silviusalomia.ro

Cristian Vijulan

VIDEOGRAF

Bucuresti / +40 765 451956 / www.infiniecraft.ro

Alex Dărac

FOTO & VIDEO

Raluca Ene

FOTOGRAF

Cătălin Băloi

FOTO & VIDEO

Ne puteti gasi si pe...

Gandurile voastre...

"Silviu, Cristi și Raluca au venit într-o zi ploioasă, friguroasă, într-un oraș mic fără prea multe peisaje de admirat și ne-au oferit, prin ceea ce au facut, amintiri din ziua nunții de o frumusețe la care nici nu speram. Prin munca lui Silviu și a Ralucăi, în fotografiile noastre nu mai plouă, nu mai este frig, decorul s-a înfrumusețat, s-a colorat, iar noi am fost numai un zambet. În egală măsură, ne-am bucurat la momentul vizualizării dansului pe care l-am început printre copaci și l-am finalizat printre invitați, iar pentru aceasta îi mulțumim lui Cristi. Mergând dincolo de o apreciere bazată pe detalii tehnice (rezoluții, megapixeli, etc), apreciem munca lor pentru calitatea artistică afișată. Ne-a facut placere să dialogăm cu ei, să le spunem ce vrem, să le arătăm ce urmează să facem, iar de restul s-au ocupat ei. Sperăm ca urmare a recomandărilor noastre să-i mai întâlnim la alte evenimente ale persoanelor dragi nouă. Ne-a făcut plăcere să lucrăm cu ei, ne-am bucurat că au fost disponibili în ziua nunții noastre și le mulțumim pentru toată munca lor."
"Am avut norocul sa gasesc aceasta echipa minunata atat pe acest site cat si la recomandarea unei cunostinte. S-au dovedit a fi cu adevarat profesionisti din momentul cand i-am contactat pana in momentul predarii materialelor. Au fost deschisi tuturor rugamintilor noastre, au surprins fiecare clipa importanta din ziua cea mare, foarte comunicativi si prietenosi. La sedinta trash the dress nu s-au dat in laturi de la nici un cadru mai spectaculos si plin de aventura. Ii recomandam cu toata dragostea si le multumim pentru devotamentul cu care isi presteaza serviciile."

Denumirea INFINIE si logo-ul aferent sunt marca inregistrata la OSIM cu nr. 143755 din 03.08.2016. Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul Studio Infinie este interzisa, fiind protejate de legea dreptului de autor.

FOTO VIDEO INFINIE SRL

CUI 37565080, Nr. Reg. Com. J18/464/2017, Cap. social 200 lei (BT)

Scroll to Top